Pielea în care trăiesc

Când am început categoria „Să grăim despre filme”, n-am zis niciodată că mă pricep. Departe de mine acest gând, sunt alții plătiți pentru asta dar, atunci când poți număra pe degetele de la o mână filmele, măcar, interesante la care poți merge în week-end (da…în București e sport local, la fel și „100 m mall-uri”) te simți, oarecum, îndreptățit să „zici ceva”. Orice consumator de film își poate da cu părerea așa cum își poate da cu părerea despre un măr, spre exemplu. Un măr trebuie să te atragă din start cu numele, forma și mirosul său. Dacă în exterior îți da senzația că nu e tocmai cum trebuie și mai faci greșeala să și muști din el și constați că nu e dulce, e făinos, moale și că eticheta „top quality” e doar un trailer de prost gust și atât, atunci, alege alt sortiment. Dramă, de preferat.

Îmi era dor de un film bun că de mama! Și MAMĂ ce mi-e dor de mama!

Așadar, vă invit să mergeți și să dați cu încredere banii pe ultima creație a lui Pedro Almodóvar, intitulată „La piel que habito” sau „Pielea în care trăiesc”, cu Antonio Banderas, Elena Anaya și Marisa Paredes. O altfel de producție, un altfel de film, pe parcursul căruia nu-ți plângi de milă c-ai respirat degeaba de 1872 de ori (16×117), sau c-ai trăit cele mai odioase 117 minute din viața ta.

De obicei, la final, se înserează un trailer. Ț! Nu și de data asta.

Mi-ar plăcea să cred că veți apăsa PLAY, cu volumul la „mediu”, pe clipul de mai jos (parte din soundtrack), reprezentativ pentru starea de spirit pe care ți-o imprima Almodóvar. Dacă nu „vă atinge”, păcat.

Suyo,

M

 

Reclame
Explore posts in the same categories: Sã grãim despre filme

Etichete: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 comentarii pe “Pielea în care trăiesc”

  1. agathapurple Says:

    deci… ma duc sa.l caut… superba melodia… si ce imagine superba „quiero ser la luz que besa el flor”…. am scris corect sau nu, not the point… dar e interesanta propunerea…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: