молоко aka Moloko

Ce-ar fi un blog fara un pic de refulare? Nimic. Isi au si posturile necenzurate locul lor. (vezi postul precedent)

Intorcandu-ma la oile mele, discutam zilele trecute cu un prieten despre Eminem si noile sale piese (deloc rele) de la revenirea din rehab. Din una in alta am ajuns la concluzia ca Slim facea muzica mai buna cand se droga. Pe bune. Nu stiu ce lua, cum lua, cate lua si mai ales de ce le lua dar sound-ul era unul mult mai bun. Si te intrebi daca nu cumva muzica buna este, in mare parte, dependenta de droguri. Ma rog, daca si alcoolul ar fi trecut (asa cum merita) la categoria „droguri” sunt curios cate trupe/formatii se pot dezice de faptul ca drogul face muzica. Asadar, muzica nu este un drog, drogul este muzica.

Slim sa fie sanatos, si noi pe langa dansu’!

In alta dezordine de idei, la categoria „de gustibus”, pun Moloko la loc de cinste. Nu ma intereseaza „pe ce sunt” baietii astia doi, mj, lsd, regenoane, ciuperci, ketamina, orice..pot fi toate la un loc, chiar nu ma intereseaza (pana la urma locatia este Olanda), important este ca suna fucking delicious!

La capitolul „Stiati ca”, apropo de numele trupei, „Moloko” vine din rusescul „молоко” care se traduce simplu, „lapte”. Numele se trage din bautura pe care Alex, personajul principal din nuvela „A clockwork Orange” de Anthony Burgees, o consuma impreuna cu prietenii lui de halucinatii. Lapticul este unul special, acesta (laptele) fiind condimentat din belsug cu mescalina, opium si alte substante rupte din tratamentele pentru schitzofrenici.

Mai conteaza?

Your truly,

M

Anunțuri
Explore posts in the same categories: De gustibus...

Etichete: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: